Szerző
Szenes Hanna

Szenes Hanna

magyar költő, brit ejtőernyős és izraeli nemzeti hős

1921. július 17. — 1944. november 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 881 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2020. december 10.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Szenes Hanna

Egy jó baráthoz

Megsebeztem. Meg sem éreztem,
Hogy én is sebesültem ezalatt.
Éles volt a nyíl mindkét vége.
Utána forradás maradt.

Nahalal, 1941. január 27.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!