Szerző

Palágyi Lajos

költő és tanítóképzőintézeti tanár

1866. április 15. — 1933. március 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 6069 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2008. április 16.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (9)

Palágyi Lajos

Kapaszkodó ifjú

Ne csüggedj, ifjú, bárha gáncsuk ér.
Ma halhatatlan író lehet bárki.
S ha nem is jár ki néked a babér,
Te járd ki.

Palágyi Lajos aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!