Szerző

Finta Sándor

író, költő és tanár

1889. január 28. — 1950. augusztus 2.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 484 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2023. március 29.

Megosztás

Címkék

Finta Sándor

Iskolába hívogató

Az Úr Jézus szeretete
Hívott minket iskolába;
Mutassuk meg szorgalmunkkal,
Hogy nem jöttünk el hiába!

Az Úr Jézus szent nevében
Jó tanítónk nevel minket,
Hadd tehessük boldogokká
Egykor mi is szüleinket!

Édesanyánk az iskola,
Jó gyermekek, jertek ide,
Ajándékkal vár itt rátok
Az úr Jézus áldott Szíve.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!