Szerző
Vitkovics Mihály

Vitkovics Mihály

magyarországi szerb költő és műfordító

1778. augusztus 25. — 1829. szeptember 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1990 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2008. április 23.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Vitkovics Mihály

Pontyihoz

Könyvem igen becsülöd, látom, mert ujdonan uj még,
S könyvtárodba csukod, Pontyi, be a por elől.
Pontyi, hogy igy becsülöd könyvem, nem örülhetek ennek:
Vagy könyvem keveset nyom, vagy azon becsület.

Vitkovics Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!