Szerző
Makai Emil

Makai Emil

költő, drámaíró, újságíró és műfordító

1870. november 17. — 1901. augusztus 6.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 270 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2023. március 3.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Makai Emil

Hintaszéken

Puha karosszék, kályha, hinta,
Koszorú a falon.
És mennyi toll és mennyi tinta,
És semmi izgalom!
A polczrúl egy kis szárnyas Ámor
Incselkedik velem -
És semmi tűz, és semmi mámor,
És semmi szerelem!

Makai Emil aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!