Szerző

Jeszenszky Danó

ügyvéd, közjegyző, költő és újságíró

1824. január 5. — 1906. október 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 552 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2023. március 3.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Jeszenszky Danó

Bor és szerelem

A bor és az édes szerelem
Két nagy földi jó,
De csak úgy, ha a szerelem új,
A bor pedig ó.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!