Szerző
Czuczor Gergely

Czuczor Gergely

bencés szerzetes, költő, nyelvtudós, Jedlik Ányos fizikus unokatestvére

1800. december 17. — 1866. szeptember 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 550 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. szeptember 4.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Czuczor Gergely

Nemzeti nyelv

Szónokaink mondanak sok jót a nemzeti nyelvről;
Csak magyarul is jó tudna beszélni kiki.

Czuczor Gergely aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!