Szerző
Salamon Ernő

Salamon Ernő

költő és újságíró

1912. május 15. — 1943. február 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 259 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. június 16.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Salamon Ernő

Dal

Szétkotorta tűzhelyünket
vézna léc,
ha felszítod tüzeinket
elalélsz,

meg ne lesd zord álmainkat
felrivallsz,
el ne dudold dalainkat,
belehalsz!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!