Szerző
Kis János

Kis János

költő, műfordító, evangélikus lelkész, a Magyar Tudományos Akadémia tagja

1770. szeptember 22. — 1846. február 19.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 264 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. március 11.

Megosztás

Címkék

Kis János

Damon

Itt, itt ülénk e gyepecskén
Tegnap Lillával kettecskén:
A fű most is lapul, s melly lágy!
Ugy látszik, neki tetszni vágy.
Kelj fel, kelj fel, kies pázsit:
Ne áruld el, kik ültek itt.

Kis János aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!