Szerző
Fenyő László

Fenyő László

költő, műfordító és kritikus

1902. november 9. — 1945. március 26.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 315 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. február 15.

Megosztás

Címkék

Fenyő László

Jegyzetek a csendről: Eszmélet

Hogy egyszer semmiről se tudjak!
Mint árny sejlik a tejüvegen át:
a halálnál egy madárpihegéssel
gyengédebben, csak sejtsem illatát
létemnek, mely merő szárny, fennlebeg
s bocsát magából a világtól
alig illetett szűz eszméletet.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!