Szerző
Bozzay Margit

Bozzay Margit

író, költő és újságíró

1893. január 3. — 1942. március 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 403 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. február 12.

Megosztás

Címkék

Bozzay Margit

Talán

Égnek a lelkemben gyönyörű szavak
És nem tudom papírra vetni őket...
Ott bent még szikráznak, tűzzel égnek,
S mire lassan napvilágra érnek,
Tüzes üszök meg hamu lesz csupán...
Elámulok a nagy színes csodán
Ami ott belül, büszke lánggal ég...
Ha volna szóm - talán - megértenéd;
Így minden lassú, néma lángra gyúl,
Ég... ég... szó nélkül, oltatlanul...

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!