Szerző

Barina Vendel

írói álneve Kuthen Vendel, katolikus pap és költő

1834. október 20. — 1875. augusztus 3.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1178 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. február 7.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Barina Vendel

Hogy lehet az!?

Hogy lehet az, hogy az ember
Mindent megehet,
A mit csak a szája kíván,
A mit csak szeret?

És mégis a feleségét
Meg nem eheti,
Pedig sok mily rettenetes
Nagyon szereti?

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!