Szerző

Forgács Antal

költő és újságíró

1910. február 10. — 1944. március

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 345 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2021. november 21.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Forgács Antal

Egy költőhöz

Költőhöz méltóbb van-e, mint meghalni a jóért,
szóltál, és a szavad pántlikaként lobogott.
lm, öregem, feldúlva a népjava és a szabadság,
itt van a perc bizonyítsd, nem vagy-e csak fecsegő.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!