Szerző

Madách Aladár

költő, író, műkritikus, spiritiszta, Madách Imre fia

1848. január 1. — 1908. július 26.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 856 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2021. június 18.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Madách Aladár

Szeretlek!

Szeretlek! mint a sír halottját,
Oly hűen, oly némán, -
Mint a sír, mely régen beomlott
Szeretett halottján.
Nincs már a hanton jel: nem tudják,
Hogy mennyit sóvárgok; -
Csak amint sarjadnak, mutatják
Hő dalok, virágok!

1881. január 11.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!