Szerző
Szenes Hanna

Szenes Hanna

magyar költő, brit ejtőernyős és izraeli nemzeti hős

1921. július 17. — 1944. november 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 981 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2021. február 9.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Szenes Hanna

Útban

Egy hang hívott. Mentem.
Mentem, mert hívott a hang.
Mentem, hogy el ne essem.
De a válaszúton a hideg
Fehérrel betömtem fülemet
És sírtam.
Mert valamim elveszett.

Készária, 1942. december

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!