Szerző
Balázs Béla

Balázs Béla

író, költő, színész, rendező, kritikus és tanár

1884. augusztus 4. — 1949. május 17

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 585 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2020. december 18.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Balázs Béla

Ősz

Ősz van, hideg van nyirkos ködben áznak
Holttestei a hullott leveleknek.
A ködbenjárók eltévednek
És összebújnak akik fáznak.

Vigyázzunk, mi ketten ködben jártunk.
Ki tudja mi a találkozásunk?
És akik azért ölelnek mert fáznak
Megfizetnek az első napsugárnak.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!