Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1608 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2020. szeptember 27.

Megosztás

Címkék

Benedek Elek

A legjobb barát

Ha elhagyna minden barátod,
Mitől Isten őrizzen téged,
A jó könyv, drágám, majd meglátod,
Megvigasztalja szívecskédet.

Legjobb barát ő, hidd el nékem,
Sosem beszél rosszat felőled.
Egyetlen a földkerekségen,
Ki ád és nem kér semmit tőled.

Egy kisleány emlékkönyvébe

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!