Szerző

Zerinváry Szilárd

tanár, csillagász, természettudományi író és költő

1915. február 8. — 1958. január 1.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1228 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2020. március 11.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Zerinváry Szilárd

Piano

Most olyan szép vagy és én érzem,
hogy talán meg se súghatom,
hogy milyen nagyon is szeretlek.
Az arcunkon a tűz pirul,
s látod? Piros tüzesrózsa gyúl.
Most ne parancsolj a szivednek,
hagyd, hogy elöntse milliónyi
csodás kis boldogság-atom...
...pedig csak drága aranyhajadat simogatom...

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!