Szerző
Kozma Andor

Kozma Andor

teljes nevén Leveldi Kozma Andor, költő és műfordító

1861. január 12. — 1933. április 16.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1040 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2019. április 11.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kozma Andor

Két könyörgés

A beteg Istenhez könyörgött:
Ne vinné őt el még az ördög,
S meg is menté az Úr kegye.
De aztán még jobban könyörgött:
Ha már nem vitte el az ördög,
El őt az Isten se vegye.

Kozma Andor aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!