Szerző
Harsányi Kálmán

Harsányi Kálmán

születési nevén Hlavács Kálmán, költő, író és színikritikus

1876. december 11. — 1929. május 31.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1131 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2018. október 4.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Harsányi Kálmán

Mindenek sirverse

Itt nyugszik egy marék
Napsugár-törmelék,
Míg vissza nem talál
A Napba,
Életnek a halál
Csak magva.

Harsányi Kálmán aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!