Szerző

Papp Zoltán

ügyvéd, politikus, költő, író és dalszerző

1862. március 1. — 1919. december 31.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 531 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2018. március 9.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Papp Zoltán

Iszogatok, dalolgatok...

Iszogatok, dalolgatok,
Azt mondják, hogy korhely vagyok,
Korhely vagyok,
Szidnak engem, minden rosszat
Rám fognak az emberek,
Pedig én csak csitítgatom,
Hej pedig csak altatgatom,
Altatgatom, csitítgatom
Ezt a szegény szívemet.

Azt mondják, hogy korhely vagyok,
Pedig hát én beteg vagyok,
Beteg vagyok.
Gerle madár, árva madár!
Mondd el az én bánatom,
Keress nekem olyan helyet,
Ahova én elmehessek, -
Merre tartsak, hova menjek,
Mit csináljak, nem tudom.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!