Szerző
Vörösmarty Mihály

Vörösmarty Mihály

magyar költő, író, ügyvéd, a magyar romantika egyik legnagyobb alakja

1800. december 1. — 1855. november 19.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 862 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. október 26.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Vörösmarty Mihály

Kovacsóczy

Ösmerlek ki, mi vagy, hernyóból pille madár vagy
Ártatlan jószág vagy, de haszontalan is.

1829.

Vörösmarty Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!