Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1906 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 7.

Megosztás

Címkék

Sáfáry László

Eső

Az eső magasról jön
és halkan fürdeti a fákat.
A kedvesem messziről indult,
ó, mikor ér hozzám!?
A szívem forró és száraz,
mint a sivatag,
ahol most hervad egy elfújt pálmalevél.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!