Szerző
Sárosi Árpád

Sárosi Árpád

rend­őr­ka­pi­tá­ny, költő és színműíró

1864. június 16. — 1930. április 18.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1293 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 22.

Megosztás

Címkék

Sárosi Árpád

Fekete madaram...

Szárnyaszegett madár
Az én bubánatom.
Néha ugy elmenne,
Néha ugy elszállna,
De nem birja messze
Nagy, fekete szárnya.
Pedig nem marasztom.
Sirató reggelén
Az őszi időnek,
Szomoru madaram
Szárnyai megnőnek.
Próbálgat elszállni,
Bucsut is vesz tőlem.
Visszanéz még egyszer
Könnyes elmenőben,
S nem tudunk megválni.

Sárosi Árpád aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!