Szerző
Madách Imre

Madách Imre

magyar költő, író, ügyvéd és politikus

1823. január 20. — 1864. október 5.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2668 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 19.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (3)

Madách Imre

Egy kacér hölgyhöz

Mért oly nehéz e szív, hisz aki benne él,
Oly röpke az a nő - oly könnyű mint a szél.

Madách Imre aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!