Szerző
Bárd Miklós

Bárd Miklós

születési nevén Kozma Ferenc, költő

1857. február 26. — 1937. május 4.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1372 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 5.

Megosztás

Címkék

Bárd Miklós

Miklós fiamnak egy havanna szivarral

Harmincöt éve Miklós napra
Apámtól kaptam én ezt.
Tartsd te is az emlékezésre
S harmincöt évek mulva véle,
Becsüld meg majd a Dénest.*

E stanniolos vén szivarba
Emlékezés van betakarva,
Mely füstöt sose vessen:
Emlékezés örömre, búra,
Az apákra, az elmulókra,
Egy-némely csöndes esten.

* Unokám.

Bárd Miklós aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!