Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2474 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 5.

Megosztás

Címkék

Benedek Elek

A sétatéren

Mosolyog a nap az égen,
Lilike sétálni mégyen.
Játszik ő most kismamácskát,
Sétáltatja a babácskát.

Istenadta kismamája
Lemosolyog a nap rája,
Mosolyog a sétatér is,
Hogyne mosolyognék én is!

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!