Szerző
Zajzoni Rab István

Zajzoni Rab István

csángó költő

1832. február 2. — 1862. május 15.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2966 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 5.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Zajzoni Rab István

Illő keresztényhez...

Illő keresztényhez,
A templomba menni.
Letérdelni s szépen
Áhitatos lenni.

Én is ott voltam ma,
Az isten házában,
Áhitatoskodtam
Buzgó imádságban.

El nem fordult szemem
Egy angyal képéről,
Csak pillanatig sem
A rózsám szinéről.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!