Szerző
Arany János

Arany János

magyar költő, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára

1817. március 2. — 1882. október 22.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3874 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 1.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Arany János

Intés

A fájdalommal, gyermekek,
- Láng az, mely éget és emészt,
Kard, mely önvéred ellen készt, -
Tréfát ne űzzön versetek.

1866 körül

Arany János aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!