Szerző
Ferenczy Teréz

Ferenczy Teréz

költőnő

1823. december 17. — 1853. május 22.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2234 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 29.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (4)

Ferenczy Teréz

Nem vagyok én nap...

Nem vagyok én nap, se hold,
Vagyok egy kis csillag,
Mely a sok millió közt
Szemérmesen ballag.

Egy szörnyű éjszakának
S az elborult pusztának
Már amilyen, olyan –
Mégis fénye vagyok.

Ferenczy Teréz aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


Balsamo

2015. március 17. 09:40

Aranyos vers!