Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 796 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 26.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Zigány Árpád

Csinos czicza...

Csinos czicza falatozott,
És észre se vette,
Hogy a kutya ólálkodva
Bujkál körülötte;
No most mindjárt
hajba kapnak,
Farkas-szemet néznek:
Ez miákol, amaz morog,
De csak egyre késnek;
Mert a kutyus fél a hegyes
Körmü kis cziczától:
A czicza meg még jobban fél
A kutya fogától.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!