Szerző
Gyóni Géza

Gyóni Géza

születési nevén Áchim Géza, magyar költő

1884. június 25. — 1917. június 25.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1113 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 25.

Megosztás

Címkék

Gyóni Géza

Tifelétek

Tifelétek is csak oly bús a harangszó
Meg a madárének -
Mintha minden este
Valami elbúsult
Lelket temetnének?...

Az esteli szellő ott is olyan, mintha
Temetőből jönne -
Mintha sóhajtáskép
Rezdülne, rezegne
Az estéli csöndbe?

Gyóni Géza aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!