Szerző
Gyóni Géza

Gyóni Géza

születési nevén Áchim Géza, magyar költő

1884. június 25. — 1917. június 25.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2066 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 24.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Gyóni Géza

Álarcosok közt

Tarkán hullámzik el mellettem
A sok bohó, festett alak.
Forognak színes tömkelegben,
Kik a divatért bomlanak.

S én arra gondolok, - ha egy nap
Nem vón álarc az arcokon:
Vajjon megismerné-e egymást
A jó barát, testvér, rokon?...

Gyóni Géza aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!