Szerző

Vecsey Sándor

táblai jegyző majd bíró

1828. körül — 1888. április 18.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1574 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 22.

Megosztás

Címkék

Vecsey Sándor

?

Lángoszlopként
Állok előtted oh leány!
'S mint jégszobor
Olly hidegen tekintesz te rám.

Oh hogy van az;
Te jégszobor, én tüz vagyok,
'S ha rám tekintsz:
Leány még is én olvadok?

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!