Szerző

Bulla János

családi néven Buczurkai János, költő és író

1840. október 15. — 1915. április 21.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1686 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 22.

Megosztás

Címkék

Bulla János

A virágnak...

A virágnak nem nézik az idejét, -
A leánynak sohse kérdd esztendejét:
Úgy születik, amikor megszeretted,
Mikor elhágy, akkor el is telmetted.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!