Szerző

Palágyi Lajos

költő és tanítóképzőintézeti tanár

1866. április 15. — 1933. március 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3963 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2008. április 16.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Palágyi Lajos

Egy papról

Te hiszed a jó Istent.
Én is Hiszem a nagy gondviselőt.
E két hit eltér kissé mégis:
Én ingyen hiszem őt.

Palágyi Lajos aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!