Szerző
Lauka Gusztáv

Lauka Gusztáv

író és megyei levéltáros

1818. július 20. — 1902. augusztus 23.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1150 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 3.

Megosztás

Címkék

Lauka Gusztáv

Történet

A' rabló erdőben lakott,
Szeretve nőt, 's két magzatot;
A' két gyermek rég elhala,
Szeretve már csak nő vala.

Később a' nő is elveszett,
'S a' rabló szíve megrepedt.
(A' szív melly gyilkolt többeket,
Egy nő halálán megrepedt.)

Lauka Gusztáv aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!