Szerző
Zajzoni Rab István

Zajzoni Rab István

csángó költő

1832. február 2. — 1862. május 15.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1192 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 2.

Megosztás

Címkék

Zajzoni Rab István

Harsog a trombita

Harsog a trombita
Mint az egek szava,
Süvölt rá a földnek
Tengere és tava.

Harsog a trombita,
Isten trombitája,
Reszket rá a világ
Koldusa, királya.

Harsogj te, trombita,
Bár a föld repedjen,
Vesszen el az ember,
Mintsem szolga legyen.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!