Szerző
Zempléni Árpád

Zempléni Árpád

születési nevén Imrey Árpád, költő és műfordító

1865. június 11. — 1919. október 13.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1845 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 25.

Megosztás

Címkék

Zempléni Árpád

Az órás végrendelete

Az idő pénz. Ha meghalok,
Örökül egy órát hagyok,
És időt hozzá eleget:
Fiacskám, –méregetheted.

Zempléni Árpád aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!