Szerző

Sükei Károly

költő, újságíró, műfordító, a márciusi ifjak egyike

1823. szeptember 16. — 1854. január 18.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1106 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 25.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sükei Károly

Mit az emlékezet...

Mit az emlékezet
Kincseül bir szivem:
Egy nagy drága gyémánt,
'S egy parányi gyöngyszem.

Könycsepp mind a' kettő;
A' gyöngy az örömé.
A' nagy drága gyémánt
Titkos fájdalomé.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!