Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1095 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 23.

Megosztás

Címkék

Zigány Árpád

A gonosz bakkecske

A kis Nelli kocsikázni -
vitte a kis hugait,
Hogy a kecske jobban birja,
ő is húzta a kocsit;
Hát egy gonosz, csúf bakkecske
az úton elébük állt,
Tánczolt, bégett, bolondozott,
bakugrásokat csinált.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!