Szerző
Móra Ferenc

Móra Ferenc

író, újságíró és muzeológus

1879. július 19. — 1934. február 8.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 4134 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 23.

Megosztás

Címkék

Móra Ferenc

Aranyos Ágica

'Mi van a kezedben,
aranyos Ágica?'
"Ábécés könyv biz ez,
kendermagos cica!"

'Mi jó lehet abban,
aranyos Ágica?'
"Van ebben egér is,
kendermagos cica!"

'Beállok deáknak,
aranyos Ágica!'
"Meddig leszel deák,
kendermagos cica?"

'Csak míg az egeret
kifogom, Ágica!'
"Le is vizsgáztál már,
kendermagos cica!"

Móra Ferenc aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!