Szerző
Lauka Gusztáv

Lauka Gusztáv

író és megyei levéltáros

1818. július 20. — 1902. augusztus 23.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1277 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 20.

Megosztás

Címkék

Lauka Gusztáv

K*** szinigazgatóhoz

Schakespeare műveit
Színre minek viszed,
Talán nagyobb hatást csinál
Te balga azt hiszed. --

Kis műben ha kontárkodol,
Egy sajnál, más nevet,
De szemtelen merényedért
Megvetnünk is lehet.

Lauka Gusztáv aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!