Szerző

Sükei Károly

költő, újságíró, műfordító, a márciusi ifjak egyike

1823. szeptember 16. — 1854. január 18.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1329 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 20.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sükei Károly

Midőn reád emlékezem...

Midőn reád emlékezem,
Elfelejtem a' világot,
Ezt a' sötét pusztaságot, -
Midőn reád emlékezem!

Midőn reád emlékezem,
Ugy szeretem a' világot,
Ezt a' fényes pusztaságot, -
Melynek szerelmem lángja
Oly fényes délibábja,
Midőn reád emlékezem!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!