Szerző

Ferdős Dávid

teljes nevén Szenci Ferdős (vagy Fördős) Dávid, református lelkész, tanár és költő

1787. december 27. — 1866. november 11.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1276 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 20.

Megosztás

Címkék

Ferdős Dávid

A' magát festő banyához, Kleistból

Láttzik mintha fiatal
Volnál, banya! oh, pedig
Ki ne tudná, hogy sokkal
Vénebb vagy az Ortzádná.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!