Szerző
Vers

A verset eddig 1597 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 13.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Vöröss Lajos

Útam Máriámhoz

Fogj - be kotsis, útam most kell siettetnem;
Aztat hogy lehessen életben érhetnem,
Kiért világ minden hivságit megvetek,
Ha szolgalatjára hívemnek lehetek;
Míg béfogsz, én addig megyek Barátimhoz,
Mulatságaimban kedves társaimhoz
Bútsút venni, 's mihelyt megjövök induljunk,
Hamar hajts, de vigyázz, hogy fel neforduljunk.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!