Szerző
Endrődi Sándor

Endrődi Sándor

költő és író

1850. január 16. — 1920. november 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1777 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 11.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Endrődi Sándor

Párbeszéd

"Úgy-e apám, az ég,
A szép csillagfátyol -
Távol van mitőlünk?"
- Szédítően távol!

"S isten úgy-e azért
Lakik a magasban,
Hogy mindent jól lásson?"
- Azért lakik ottan.

"Odaszállni mért nincs
Az embernek szárnya?"
- Fiam, az imádság
Fölemel hozzája!

Endrődi Sándor aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!