Szerző

Bozzai Pál

költő, a márciusi ifjak egyike

1829. január 10. — 1852. június 24.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1407 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 11.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Bozzai Pál

Emlékrózsa

Majd ha elbucsúzunk
Kedvesem! emlékűl
Szakaszsz ki egy rózsát
Szived érzelmébűl...

Éltető sugára
Forró érzeményem,
Enyhitő harmatja
Szemem könyje lészen.

1846.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!