Szerző
Tóth Kálmán

Tóth Kálmán

költő, dráma- és újságíró és politikus

1831. március 30. — 1881. február 3.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1853 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 7.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Tóth Kálmán

Az idő

Olvastam valaha
Tudósok könyvéből,
De csak most hiszem el,
Hogy oly hamar vénül
Az idő.

Még nálatok vagyok
Még akkor, azalatt
Mint fürge kis fiú,
Ugy siet, ugy szalad
Az idő.

És alig hagytam el
Ajtótok, kaputok,
Már mint egy vén, öreg.
Csak ugy tipeg tapog
Az idő.

Tóth Kálmán aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!