Szerző
Verseghy Ferenc

Verseghy Ferenc

költő és nyelvész

1757. április 3. — 1822. december 15.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1401 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. december 22.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Verseghy Ferenc

Eggy ártatlan Felelet

Mint vagy Palócz? Cserháti tartományodban
ritkúle már az ostoba?
"Azóta, hogy Nagyságod onnan elszakadt,
előbbi számok megfogyott."

1806.

Verseghy Ferenc aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!